Effect Paint

“Kleine moeite, groot effect!”

Voor een authentieke, stoere look met structuur heeft Jeanne d’Arc: Effect Paint. Met een paar eenvoudige stappen creëert u gemakkelijk een betonlook.

Eerst moet u goed schudden en roeren en kunt u de Effect Paint Primer aanbrengen en laat deze goed drogen. Als deze goed is gedroogd kunt u beginnen met de Effect Paint. Deze pot dient van te voren ook goed geschud en geroerd te worden. Het leuke aan de Effect Paint is dat u zelf de uitstraling bepaald. U kunt kiezen voor een robuuste uitstraling, of een subtielere/rustige uitstraling.

De Primer dient als ondergrond voor een grove structuur en een betere hechting.  Deze is er in twee kleuren, wit en grijs. U heeft een laag primer nodig. Hiervoor gebruikt u een kwast. Als deze laag droog is, kunt u er met de verd(Effect Paint) overheen. Een pot bevat 1 liter en is voldoende voor 18 tot 22 vierkante meter.

De Effect Paint geeft een gave betonlook. Hiervoor gebruikt u een kwast en/of spatel. De Effect Paint is er in vier kleuren: Bronze Brown, Silver Blue, Soft Grey en Warm Beige. Meestal is één laag al voldoende. Deze laag is na 3 á 4 uur droog. Een pot bevat 1 liter en is voldoende voor 16 tot 20 vierkante meter. De Effect Paint is eventueel af te werken met een wax of een sterke, matte lak van Jeanne d’Arc.

 

 

Betonlook met een grijze primer. Bovenaan uitgewerkt en onder met een grove structuur.
Betonlook met een witte primer. Bovenaan uitgewerkt en onder met een grove structuur.